Marieke ten Katen Premium Corner

Slechte argumenten voor mondkapjesplicht

04 augustus 2020Leestijd: 2 minuten

Vanaf woensdag 5 augustus geldt in Rotterdam en Amsterdam op drukke plekken een mondkapjesplicht, bijvoorbeeld in de Koopgoot en in de Kalverstraat. De steden zeggen dat het gaat om experimenten, om te zien wat het effect is. Maar ook voor een experiment zijn de argumenten voor een mondkapjesplicht wel erg mager, schrijft Marieke ten Katen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.