Gerlof Leistra Premium Corner

Zelfmoord in Oss tekent nalatigheid in zorgplicht voor getuigen

28 juli 2020

Dat de 54-jarige dakloze Arie den Dekker zichzelf maandagochtend in brand stak voor het gemeentehuis van Oss en aan zijn verwondingen overleed, was het trieste sluitstuk van een verstoorde relatie met justitie en de gemeente Oss nadat hij getipt had over een liquidatie. De overheid neemt haar zorgplicht onvoldoende serieus, vindt Gerlof Leistra.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.