Gerlof Leistra Premium Corner

Opgepakte drugsbaron Piet Costa bleef lang onder de radar

25 juni 2020Leestijd: 3 minuten

Met de arrestatie van Roger P. (48) alias Piet Costa afgelopen maandag in Rotterdam hebben politie en justitie na Ridouan Taghi opnieuw een machtige drugsbaron te pakken, schrijft Gerlof Leistra. Maar waar Taghi zich de laatste jaren vooral bezighield met liquidaties, opereerde Piet Costa in de luwte. Hij verdiende met zijn cocaïnesmokkel uit Costa Rica (vandaar zijn bijnaam) en Colombia veel geld.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.