Gertjan van Schoonhoven Premium Corner

Juist goed dat burgemeester Halsema niet licht tornt aan demonstratierecht

02 juni 2020

Burgemeester Femke Halsema (GroenLinks) van Amsterdam krijgt bakken kritiek over zich heen, naar aanleiding van de massale demonstratie maandag, Tweede Pinksterdag, op de Dam. Dat de gezamenlijke Amsterdamse autoriteiten krachtig en adequaat hebben opgetreden, valt moeilijk vol te houden. Maar enige nuancering is ook wel op z’n plaats, schrijft Gertjan van Schoonhoven.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.