Marijn Jongsma Premium Corner

Extra investeringen helpen niet tegen economische schade coronacrisis

05 maart 2020Leestijd: 3 minuten

Het coronavirus heeft geleid tot stevige correcties op de aandelenbeurzen, nadat de ziekte vorige week ook in Europa was opgedoken. Voor beleggers is het nauwelijks in te schatten hoe groot de gevolgen zijn. Die hangen af van de verdere verspreiding van het virus, en de reactie daarop van de betrokken overheden. Die spelen niet alleen een hoofdrol in het bestrijden van de ziekte, maar ook in het beperken van de economische schade, schrijft Marijn Jongsma.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.