Robbert de Witt Premium Corner

Europa moet niet Erdogan belonen, maar Grieken bijstaan

04 maart 2020Leestijd: 3 minuten

Nu alles faliekant verkeerd dreigt af te lopen voor Recep Tayyip Erdogan, ziet hij nog maar één oplossing: Europa raken in de weke onderbuik. En dus dreigt de Turkse president honderdduizenden migranten naar Griekenland te sturen. Dat haalt het trauma van 2015 weer naar boven, toen in enkele maanden tijd één miljoen asielzoekers over de Balkan naar het welvarende Noord-Europa trokken, schrijft Robbert de Witt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.