Arendo Joustra Premium Corner

Voorbarig om nu al te zeggen dat Trump wordt herkozen

12 februari 2020Leestijd: 2 minuten

Nederlanders die vier jaar geleden heel zeker wisten dat Hillary Clinton de presidentsverkiezingen zou winnen, weten nu heel zeker dat Donald Trump zal worden herkozen. Niet dat ze dat wensen, integendeel, ze vinden hem nog steeds onuitstaanbaar en gevaarlijk; maar ja, hij komt blijkbaar weg met al zijn leugens en de economie gaat als een tierelier en dat is altijd gunstig voor een zittend president die wil worden herkozen, zo weten deze ‘kenners’.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.