Marijn Jongsma Premium Corner

Geld voor vakscholen kansrijker dan hervorming mbo

12 februari 2020Leestijd: 1 minuut

De VVD vindt dat er overheidsfinanciering beschikbaar moet komen voor opleidingen die worden opgezet door bedrijven of sectoren, schrijft Marijn Jongsma. Tweede Kamerlid Dennis Wiersma wil het systeem ‘loswrikken en onderwijsschotten doorbreken’, zo verwoordde hij het in het FD. Volgens de liberaal komen vakscholen vaak niet van de grond, omdat de financiering tekortschiet.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.