Eric Vrijsen Premium Corner

Getalm bewindslieden maakt tekort aan mariniers nog erger

29 januari 2020Leestijd: 2 minuten

Mooie lijfspreuk van het Korps Mariniers: qua ­patet orbis, zo wijd de wereld strekt. Maar Vlissingen is kennelijk te ver, schrijft Eric Vrijsen. Misschien niet voor de mariniers zelf, maar voor hun partners. De Van Braam Houckgeest-kazerne in Doorn is versleten. Daar moeten straks villa’s komen. Er was een plan voor een nieuwe kazerne in Vlissingen, maar de partners van de mariniers vrezen daar geen leuke baan te kunnen ­vinden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.