Arendo Joustra Premium Corner

Waarom het vaker over de overheid dan over het bedrijfsleven gaat

01 november 2019

Het gaat in Nederland vaker over de overheid dan over het bedrijfsleven. Het is een beetje gissen hoe dat komt. Mogelijk dat de media zich meer op Den Haag richten, waar zogenaamd ‘de macht’ zetelt, dan op bedrijven. Die zitten niet op een kluitje bij elkaar, zoals politici in Den Haag, maar zijn verspreid over het hele land. Al lieten zij zich deze week wel in de residentie zien, net als eerder de boeren.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.