Redacteur Carla Joosten Carla Joosten Premium Corner

Geruzie over hart van democratie is blamage voor parlement

11 september 2019

De Tweede Kamer, altijd verontwaardigd over misstanden elders, faalt nu het eigen huis moet worden verbouwd. Het plan ontaardde in een rel. Staatssecretaris van ­Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Raymond Knops (CDA) koos, in zijn drang om de boel te fixen, de veiligste oplossing door de architect te lozen. Laf, maar hij liep geen politieke averij op, schrijft Carla Joosten.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.