Gertjan van Schoonhoven Premium Corner

Niet alleen gelovigen tegen D66-wetsvoorstel ‘voltooid leven’

04 september 2019

D66-Kamerlid Pia Dijkstra vecht als een leeuw voor de overleving van haar omstreden initiatief-wetsvoorstel over ‘voltooid leven’. Medisch-ethische kwesties zijn de politieke splijtzwam van het derde ­kabinet-Rutte. Twee van de vier partijen in dit kabinet, de christelijke partijen CDA en ChristenUnie, zien het voorstel liever gisteren dan vandaag een zachte dood sterven, schrijft Gertjan van Schoonhoven.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.