Joris Heijn Premium Corner

Goed dat Knot zich uitspreekt tegen geldpers van ECB

18 september 2019Leestijd: 2 minuten

Belangrijk nieuws van de Europese Centrale Bank (ECB) komt altijd op donderdag, de vergaderdag van het ECB-bestuur. Maar ditmaal kwam het belangrijkste ECB-nieuws op vrijdag, toen Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank (DNB), zich uitsprak tegen het ECB-besluit van de dag ervoor om weer op grote schaal obligaties te gaan kopen. Ook Jens Weidmann van de Bundesbank kritiseerde de ECB die dag, schrijft Joris Heijn.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.