Gerry van der List Premium Corner

Het nut van commerciële draagmoeders

04 september 2019Leestijd: 3 minuten

Mensenrechten zijn sterk aan inflatie ­onderhevig, betoogt Gerry van der List. Van alles en nog wat wordt tegenwoordig uitgeroepen tot een ­basaal recht. Zo beschouwt Amnesty International het zich vermommen in een religieus gelegitimeerde tent als dusdanig. En de geleerde filosoof Maxim Februari verhief vorige maand in een uitzending van het VPRO-programma Zomergasten op televisie schoonheid tot een mensenrecht.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.