Roelof Bouwman Premium Corner

De jaren zestig: een bron van ellende

10 september 2019

De jaren zestig liggen nu bijna een halve eeuw achter ons. Helaas zijn ze nog steeds niet voorbij, schrijft Roelof Bouwman. Gebrekkige integratie, kinderen massaal in de jeugdzorg, drugsmisdaad die welig tiert, lichte taakstrafjes en slechte onderwijskwaliteit: de kiem van veel hedendaagse problemen werd gelegd in de sixties.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.