Gerlof Leistra Premium Corner

Minister Grapperhaus moet zich niet bemoeien met Thaise rechtspraak

21 augustus 2019Leestijd: 2 minuten

Het is onjuist dat minister Ferd Grapperhaus (CDA) van Justitie en Veiligheid in opdracht van de Tweede Kamer naar Thailand vliegt om de zaak te bepleiten van de daar veroordeelde coffeeshophouder Johan van Laarhoven, schrijft Gerlof Leistra. Nederland heeft niets te zeggen over de rechtsgang in Thailand, ook al begon het Thaise onderzoek pas na informatie van het Openbaar ministerie.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.