Michiel Dijkstra Premium Corner

De discussie over het Pensioenakkoord begint nu pas

19 juni 2019Leestijd: 3 minuten

Vakbondsonderhandelaars haalden opgelucht adem. Het merendeel van hun leden stemde vorige week voor het Pensioenakkoord. Maar daarmee is de discussie nog niet voor bij. Nog lang niet, aldus Michiel Dijkstra. Het is slechts een principeakkoord. Het doel is aangegeven – een ‘toekomstbestendig pensioenstelsel’ – maar dat is weinig concreet. Over hoe dat er precies uitziet, en hoe dat moet worden verwezenlijkt, staat niets vast.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.