Arendo Joustra Premium Corner

Van den Haak faalde als onderzoeker moord op Fortuyn

15 mei 2019Leestijd: 1 minuut

Over de doden niets dan goed. Maar louter de hemel in prijzen, hoeft ook weer niet. En precies dat gebeurde afgelopen week met de jurist Harry van den Haak. De gewezen rechter, die op 7 mei op 89-jarige leeftijd overleed, werd omschreven als ‘beminnelijk’ en ‘bescheiden’. Dat zal hij heus wel zijn geweest, maar hij faalde jammerlijk als onderzoeker naar de moord op Pim Fortuyn in 2002, schrijft Arendo Joustra.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.