Onno Aerden Premium Corner

Geachte heer Baudet … dit was vadermoord

27 april 2019

Onno Aerden geeft in zijn zaterdagblog wekelijks ongevraagd communicatieadvies. Dit keer aan FvD-leider Thierry Baudet: u maakte een elementaire communicatiefout: interne problematiek tot een publieke vechtpartij maken.

Hoe staat het erbij met uw partij?

Onno Aerden

Onno Aerden is schrijver en geeft wekelijks in een blog ongevraagd communicatie-advies aan iemand (m/v) die de publiciteit haalde.

Laten we beginnen met het belangrijkste feit: uw electorale succes heeft provinciaal nog nauwelijks geleid tot meeregeren, ondanks het feit dat de partij de meeste stemmen trok en zich overal coöperatief opstelde. Pijnlijk. Maar niets vergeleken bij het gedoe van deze week.

Eerst blijkt dat uw tweede man in Den Haag, mr. Theo Hiddema, ten onrechte een onkostenvergoeding toucheert tot wel 24.000 euro (en vervolgens de vermoorde onschuld speelt: natúúrlijk betaalt hij alles terug).

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Dan uit uw mentor, medebestuurslid en beoogde boegbeeld in de Eerste Kamer, de man die u onlangs nog ‘volstrekt onmisbaar’ noemde voor uw partij, snoeiharde kritiek op uw politieke koers en de manier waarop u die verkondigt. Kort gezegd: de FvD is te rechts en u bent te solistisch.

‘Ruimte voor discussie bij FvD’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.