Gerry van der List Premium Corner

Het onoplosbare dilemma van Klaas Dijkhoff

23 april 2019Leestijd: 3 minuten

Thierry Baudet lijkt er de man niet naar om spijt te hebben van zijn woorden en ­daden, schrijft Gerry van der List. Toch heeft de voorman van Forum voor Democratie zich heel misschien weleens afgevraagd of hij er verstandig aan deed om na zijn overwinning bij de Provinciale Statenverkiezingen zo’n gezwollen toespraak te houden. Het was een retorisch erg knappe redevoering, dat is waar, een unicum in de vaderlandse politiek. Maar ze leidde tot verwarring en verschafte tegenstanders argumenten om Baudet in een extreem-rechtse hoek te duwen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.