Bram Hahn Premium Corner

Met duurzame energie meer kans op armoede en hoge prijzen

17 april 2019Leestijd: 1 minuut

In 2020 moet Nederland 14 procent van zijn energie uit duurzame bronnen halen, maar wind, zon en biomassa komen tegen die tijd niet boven de 12 procent. Behalve dat het bijna onmogelijk is om al die benodigde energie uit zonnepanelen en windmolens te halen, dreigt nog een probleem. De energietransitie bedreigt de welvaart van de burger, schrijft Bram Hahn.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.