René van Rijckevorsel Premium Corner

Het pardon holt draagvlak uit onder humaan asielbeleid

27 maart 2019

Het zijn slechts zevenhonderd kinderen, benadrukten voorvechters van een ‘kinderpardon’ keer op keer in praatprogramma’s. Nu blijken het er volgens de Immigratie- en Naturalisatiedienst 1.070 te zijn: ruim anderhalf keer zoveel. Aangezien de ouders en mogelijk andere verwanten ook mogen blijven, zullen zo’n 2.500 personen worden gepardonneerd, schrijft René van Rijckevorsel.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.