Philip van Tijn Premium Corner

Haga Lyceum is testcase voor onze samenleving

10 maart 2019Leestijd: 4 minuten

Internationale Vrouwendag. Straatnamen in Amsterdam die niet overeenkomen met de idealen van burgemeester Halsema. De gelijknamige kleinzoon van prins Bernhard die ook al denkt dat hij de wereld naar zijn hand kan zetten, de Vleesloze Week – het schrééuwt allemaal om kanttekeningen, vindt Philip van Tijn. Maar beslissend voor onze toekomst is dit alles niet. En de strijd om het Cornelius Haga Lyceum is dat vermoedelijk wel.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.