Michiel Dijkstra Premium Corner

Geen gek idee dat PostNL concurrent wil overnemen

27 februari 2019Leestijd: 3 minuten

Sinds de postmarkt in 2009 is geliberaliseerd, is het aantal bezorgde brieven gehalveerd naar 2,5 miljard per jaar. Elk jaar opnieuw daalt het aantal verstuurde brieven met 10 procent. Dat zorgt voor problemen bij PostNL, de grootste speler op de markt. Geen wonder dat het bedrijf aankondigde zijn grootste concurrent Sandd te willen overnemen, schrijft Michiel Dijkstra.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.