Syp Wynia Premium Corner

Als het om het klimaat gaat, mag geld geen rol spelen

03 november 2018

Kort voor de Tweede Kamer­verkiezingen van maart 2017 waarschuwde klimaatlobbyist Ed Nijpels (VVD) dat het in de verkiezingsdebatten weliswaar niet over het klimaat ging, maar dat het ‘klimaatkonijn’ na de verkiezingen nog wel uit de hoge hoed zou komen. Volgens de oud-minister van Milieu zou er aan het klimaat 50 miljard euro extra moeten worden uitgegeven. Hoe en aan wat precies was niet duidelijk, maar dat is gangbaar als het over het klimaat gaat.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.