Geerten Waling Premium Corner

Gemakzuchtig geroep van Laurentien en Youp van ’t Hek over Lili en Howick

04 september 2018Leestijd: 4 minuten

Het was al zo’n schrijnende zaak. Twee kinderen moeten het land uit, terug naar Armenië, waarnaar hun moeder al is teruggekeerd. Armenië geldt namelijk als veilig land. Toen ik er ooit op reis was, schrok ik ervan hoe arm het land was. Afhankelijk van Russische hulp, verbitterd over Turkije, permanent in ‘onderhandeling’ met Azerbeidzjan. Nee oké, er woedt geen oorlog, maar soms kan dat ook slecht nieuws zijn. Voor de twee kinderen in dit geval.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.