Jelte Wiersma Premium Corner

Hup Sargentini: onderzoek na Hongarije ook dubieuze praktijken elders

19 september 2018Leestijd: 3 minuten

Het Europees Parlement stemde vóór een strafprocedure tegen het Hongarije van premier Viktor Orbán wegens het schenden van democratische waarden. Judith Sargentini (GroenLinks) was aangesteld om te onderzoeken of de praktijken van de Hongaarse premier democratisch door de beugel kunnen of niet. Dit naar aanleiding van de implementatie in Hongarije van de ‘onliberale democratie’, zoals Orbán die noemt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.