Syp Wynia Premium Corner

Na passieve houding nu eindelijk onderzoek naar bevolkingsgroei

26 september 2018

Het kabinet laat op aandringen van de regeringsfracties door enkele overheidsinstanties (CBS, SCP) uitzoeken hoe de bevolkingsontwikkeling van Nederland er de komende decennia kan uitzien, welke gevolgen dat heeft en welke keuzes er voorliggen. Dat is misschien wel de belangrijkste uitkomst van de Algemene Politieke Beschouwingen van 2018.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.