Arendo Joustra Premium Corner

Peter Altmaier houdt tiende HJ Schoo-lezing

15 augustus 2018

Traditiegetrouw opent Elsevier Weekblad het nieuwe politieke seizoen met de HJ Schoo-lezing. Deze is genoemd naar de te vroeg over­leden voormalig hoofdredacteur van het blad, Hendrik Jan Schoo (1945-2007). De journalist, essayist en bladenmaker ondertekende zijn artikelen altijd met ‘HJ’ en werd ook zo genoemd. Vandaar die HJ zonder puntjes in de naam van de lezing.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.