Premium Lock Van de Brusselse mensenhandel komt niets terecht

11 augustus 2018Leestijd: 3 minuten
De bevolking stijgt straks alleen nog door migratie ANP

Landverhuizen staat er gunstig op in kantoren in Brussel, New York en Genève. Volgens de gangbare slagzinnen wordt het land van vertrek er beter van en het land van aankomst ook. Migratie geldt als een uitgesproken voorbeeld van een win-winmodel.

Daarom willen de Verenigde Naties altijd meer migratie. Ze zijn daar twee wereldwijde akkoorden aan het voorbereiden, één voor meer asielmigratie en één ter bevordering van arbeidsmigratie.

Minister Altmaiers visie op Europa

Peter Altmaier (CDU), de Duitse minister van Economische Zaken en Energie, houdt donderdagavond 6 september 2018 de tiende HJ Schoo-lezing van Elsevier Weekblad. Hij geeft hierbij zijn visie op de actualiteiten in de Europese Unie. Klik hier voor informatie en tickets.

Bij de Europese Commissie in Brussel zouden ze ook het liefst meer mensen uit Afrika en Azië deze kant op laten komen, want dat draagt bij aan de broodnodige en bovendien onafwendbare diversiteit, zegt Europees Commissaris Frans Timmermans. Europees Commissaris Cecilia Malmström pleitte ook voor meer immigratie, omdat het aantal onderdanen van Brussel anders dreigt te krimpen. Naar haar idee heeft de Europese Unie meer inwoners nodig, om mee te kunnen tellen in de wereld.

Maar zie daar, daar loerde de schijnheiligheid al weer om de deur. Want in Brussel kunnen ze wel dol zijn op meer, meer, meer, maar de echte bazen van Timmermans en Malmström zijn de premiers, presidenten en bondskanseliers. En die krijgen thuis, behalve bij extreem-links, nergens meer de handen op elkaar voor het lichtzinnig openzetten van de grenzen.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw