Bram Hahn Premium Corner

ProRail en NS kunnen de reizigersgroei alleen aan met slimme oplossingen

22 augustus 2018

Het gaat zó goed met het spoor dat het niet lang meer goed kan gaan. Zowel de Nederlandse Spoorwegen (NS) als spoorwegbeheerder ProRail presenteerde afgelopen week cijfers over de huidige prestaties en een blik op de toekomst. Het aantal kilometers dat Nederlanders per spoor afleggen, groeit harder dan het spoor kan bijbenen. ProRail stelt dat de 7.300 kilometer spoor in Nederland bijna maximaal wordt gebruikt en dat er nauwelijks ruimte is om rails bij te leggen, zeker niet in de Randstad, waar de nood het hoogst is.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.