Geerten Waling Premium Corner

Toeristenprobleem moet diplomatieke kwestie worden

14 augustus 2018Leestijd: 4 minuten

Met enige regelmaat moeten we ons als Nederlanders schamen omdat een paar landgenoten zich weer hebben misdragen in het buitenland. Maar hoe zit dat andersom, met overlastgevende toeristen die in Nederland op visite komen?

Al die Britten die niet in staat zijn om een feestje te vieren zonder laveloos te worden? Alle Fransen die geen maat houden met de wiet? Nu Amsterdam er vrijwel dagelijks bij ligt alsof het gisteren Koningsdag is geweest, is het tijd voor maatregelen. Weg met de terreurtoerist. De nieuwe burgemeester Femke Halsema zou er een diplomatieke kwestie van moeten maken.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.