Rik Kuethe Premium Corner

Verheugende inzet van burgers voor de kleine diertjes van de schepping

31 juli 2018Leestijd: 1 minuut

Wat is er nu een leukere aanblik dan een sliert fietsers die door het Hollandse rivierenlandschap slingert? Die aanblik wordt al een stuk minder leuk, als je ziet dat meer de helft van die fietsers druk op zijn telefoon kijkt. De moderne mens vertoeft steeds vaker bijna exclusief in de woestenij van de sociale media.

Des te verheugender is het dat er nog altijd Nederlanders zijn die de bescherming van de kleine wereld in de natuur boven dwaaltochten door internet stellen. Zo zijn er altijd vrijwilligers om wegen af te sluiten tijdens de paddentrek in de paartijd.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.