Syp Wynia Premium Corner

Westerse wereld heeft genoeg van migratievloed

22 juni 2018Leestijd: 3 minuten

Sinds het jaar 2000 is de Nederlandse bevolking met 1,3 miljoen personen toegenomen, tot 17,2 miljoen. Die groei is bijna volledig te danken aan de toestroom van immigranten, dan wel door geboorte van migrantenkinderen. Zo wonen er in Nederland nu ­officieel 674.000 eerste of tweede generatie Afrikanen, 683.250 Noord-, Midden- of Zuid-Amerikanen, 909.910 Aziaten en 1.681.581 van origine niet-Nederlandse Europeanen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.