Jelte Wiersma Premium Corner

Immigratietop: EU houdt zichzelf voor de gek

20 juni 2018

De Europese Unie (EU) gaat op complexe wijze proberen de ongecontroleerde immigratie naar Europa te vervangen door legale immigratie, zo bleek vrijdagochtend in Brussel na een nachtelijke EU-top. Niet omdat het uitvoerbaar is of goed voor Europa, maar om de Duitse bondskanselier Angela Merkel (CDU) en de Italiaanse premier Giuseppe Conte (partijloos) binnenlands gezichtsverlies te besparen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.