René van Rijckevorsel Premium Corner

Kamer moet blij zijn dat Rwanda op eigen benen wil staan

30 mei 2018Leestijd: 2 minuten

Rwanda, in het Afrikaanse Grote Merengebied, kent iedereen van de vreselijke genocide in 1994, waarbij honderdduizenden Tutsi’s zijn afgeslacht. Minder bekend is dat het groene land beschikt over een unieke populatie berggorilla’s en een overweldigende natuur. Het ‘land van de duizend bergen’ heeft alles – behalve een zeestrand – om een geweldige toeristische attractie te worden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.