Philip van Tijn Premium Corner

Wie de EU liefheeft, kastijdt haar

15 april 2018Leestijd: 3 minuten

Vorige week schreef ik over de strijd van de Franse president Emmanuel Macron met de vakbonden om een einde te maken aan pakketten arbeidsvoorwaarden die uit diep in de twintigste eeuw stammen. Waardoor voor een fabelachtige kostprijs treinen tot in het kleinste gehucht stoppen, waar één passagier per dag op de trein stapt. En waardoor in datzelfde kleinste gehucht nog een postkantoor staat, lang niet continu open, maar toch.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.