Syp Wynia Premium Corner

Een lobbycratisch inkijkje bij het Binnenhof

26 april 2018Leestijd: 3 minuten

Op ongeregelde tijden verzorgt de boeienkoning van het Binnenhof een van zijn veelbekeken voorstellingen. Hij heeft zich dan weer in een onmogelijke positie gemanoeuvreerd. Een gewoon mens kan zich niet voorstellen hoe hij zich daaraan weet te ontworstelen.

Ook de figuranten in de voorstelling maken het ijzingwekkend spannend. Maar het eind van het liedje is toch steeds weer dat de Hollandse Houdini aan zijn boeien weet te ontsnappen. Gebutst misschien, maar dat is iedereen de volgende dag vergeten. En hij zeker.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.