Eric Vrijsen Premium Corner

Wilders had in Moskou terughoudender moeten zijn

01 maart 2018

PVV-leider Geert Wilders verspreidde zelf de foto van zijn aanwezigheid in een verder verlaten Doema. Hij droeg een vriendschapsspeldje: de Russische en Nederlandse vlag aaneen gesmeed. Nabestaanden van de MH17-aanslag reageerden boos. Ze vonden het een klap in hun gezicht.

Daarop publiceerde Wilders de foto nog een keer.  Want hij staat voor zijn zaak: Rusland en Nederland hebben een gezamenlijk belang en dat is een rem zetten op de immigratie en het bestrijden van terrorisme. ‘Stop de Russofobie!’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.