Geerten Waling Premium Corner

Is alle kritiek op raadslid Sylvana Simons straks ‘racisme’?

27 maart 2018

Sylvana Simons heeft met haar partij Bij1 één (toepasselijk!) zetel veroverd in Amsterdam. De gemeente had twee dagen nodig om de stemmen te tellen, maar vrijdag bleek bij de definitieve uitslag dat de eerdere prognose voor nul zetels moest worden bijgesteld. En dus gaat Simons de komende vier jaar de gemeentepolitiek in, maar… mogen we haar nog wel bekritiseren?

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.