Syp Wynia Premium Corner

Wat wordt de immigratie-erfenis van Rutte III?

13 februari 2018Leestijd: 3 minuten

Elke generatie politici krijgt haar eigen immigratie-erfenis. Het eerste kabinet dat actief Turken en Marokkanen – liefst ongeletterd – ging werven, was het kabinet-De Jong (1967-1971). Ik heb premier Piet de Jong daarmee wel eens geconfronteerd, maar hij wilde er niet veel van weten en benadrukte dat hij juist problemen had met Molukkers.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.