Syp Wynia Premium Corner

Het is heel ongezellig in de Rode Familie

23 januari 2018Leestijd: 3 minuten

Een vriend van William Moorlag opperde onlangs dat het lastige parket waarin zowel dit PvdA-­Kamerlid als ook de PvdA-leiding onlangs belandde, van doen zou kunnen hebben met partijpolitieke rivaliteit tussen SP en PvdA binnen de vakbond FNV. Kort samengevat: de FNV zou om SP-redenen de Drentse sociale werkplaats waar PvdA-­Kamerkandidaat Moorlag directeur was voor de rechter hebben gedaagd.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.