Arend Jan Boekestijn Premium Corner

Onderschat Frau Merkel niet

27 november 2017Leestijd: 3 minuten

Sommige commentatoren denken dat met de politieke impasse in Duitsland het tijdperk-Merkel ten einde is. Hun analyse is er een van ‘grote stappen snel thuis’. ‘Had ze maar niet zo veel vluchtelingen moeten toelaten. De eurofielen hebben te vroeg gejuicht, want nu komt er van al die Frans-Duitse plannen om de eurozone te verstevigen niets terecht.’ En meer van dergelijke meningen hoorde je na het mislukken van de coalitie-onderhandelingen in Berlijn. Ik zou zeggen: onderschat Frau Merkel niet.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,60 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.