Afshin Ellian Afshin Ellian Premium Corner

De SP is een tirannieke partij. Tijd voor hervorming

04 oktober 2017

Nederlandse politici zijn een gesloten boek. Ze worden getraind om niet te vertellen hoe ze echt denken. Zo werkt de Nederlandse politiek. Politiek drijft op vertrouwen, wederzijds vertrouwen. Politici kunnen samenwerken als ze elkaar volledig kunnen vertrouwen. Dat is een oeroud principe. Het vertrouwensprincipe is in een democratie noodzakelijker dan in een andere regeringsvorm, schrijft Afshin Ellian.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.