Fleuriëtte van de Velde Premium Corner

Taalbarrière vluchtelingen is geen excuus om niet te kunnen werken

06 september 2017Leestijd: 2 minuten

Terwijl de werkloosheid over het algemeen daalt, groeide het aantal mensen met een bijstandsuitkering. In juni waren het er 472.000, 12.000 meer dan een jaar geleden, meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De groei komt voor rekening van (vooral Syrische en Eritrese) asielzoekers. Onder autochtonen en (westerse) allochtonen daalde het aantal bijstandsontvangers juist.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.