Marijke Hilhorst Premium Corner

Op kamers bij een engerd: ‘ik betaalde en vertrok’

01 september 2017Leestijd: 3 minuten

Het moet de nieuwe lichting studenten zijn die de herinneringen aan mijn eerste kamer in de stad naar boven haalde. Waarom ik de kamer nam op de Celebesstraat, drie hoog, in Amsterdam-Oost, is me na al die jaren nog steeds een raadsel. Het moet een geval van pure wanhoop zijn geweest dat ik zomer 1970 ‘ja’ zei tegen de kleine, bleke, kogelronde vrouw die me de kamer liet zien. Een kamer met alleen maar nadelen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.