Simon Rozendaal Premium Corner

Verschil geslacht geen ‘sociaal construct’ maar aangeboren

02 augustus 2017

De Stichting Ideële Reclame (SIRE) kwam vorige week met een nieuwe campagne. Die omvatte beelden van ravottende jongens met de vraag: ‘Laat jij jouw jongen genoeg jongen zijn?’ Zoals wel vaker met SIRE was het in de roos. Opiniemakend Nederland buitelde weer eens heerlijk over elkaar heen. Dat er zo veel juffen op de basisschool zijn tegenwoordig. Dat is waar, maar van de meester op de lagere school moest je vroeger toch echt ook stilzitten!

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.