Robbert de Witt Premium Corner

Pijnlijk: Trump laat zich voor karretje van Saudi’s spannen

14 juni 2017Leestijd: 3 minuten

Uiterst tevreden keerde Donald Trump eind mei terug in Washington, na zijn eerste buitenlandse reis als president. In Saudi-Arabië had hij de leiders van vijftig moslimlanden ferm toegesproken: het moet afgelopen zijn met islamitisch terrorisme. En waar zijn voorganger Barack Obama betere relaties met Iran wilde, wees Trump in Riaad naar Teheran als de grote sponsor van terrorisme.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.