Syp Wynia Premium Corner

Een paar inhoudelijke wenken voor Gerrit Zalm

28 juni 2017Leestijd: 3 minuten

Na Edith Schippers en Herman Tjeenk Willink is met Gerrit Zalm al de derde informateur aan het werk gegaan sinds de verkiezingen van 15 maart. Schippers (VVD) probeerde het ‘motorblok’ van VVD, CDA en D66 te combineren met GroenLinks dan wel met de ChristenUnie.

Tjeenk Willink (minister van Staat, PvdA) probeerde het ten tweede male met GroenLinks en kon die optie afschrijven. Hij adviseerde de variant met ChristenUnie een tweede kans te geven. Dat gaat Zalm (VVD) nu doen. Als een nieuw kabinet nog invloed wil hebben op de begroting van 2018, is het trouwens al aan de late kant.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.