Gerry van der List Premium Corner

De Tweede Kamer: meer dan een debatclub voor egotrippers

06 juni 2017Leestijd: 3 minuten

Sommige jonge wetenschappers maken zo’n geleerde en alwetende indruk dat je er een minderwaardigheidsgevoel door dreigt te krijgen. Kijk naar Geerten Waling. De historicus is pas dertig jaar, maar heeft al een reeks boeken op zijn naam staan, waaronder een veelgeprezen proefschrift. Hij spreekt helder en beschikt over een levendige schrijfstijl, zodat het waarschijnlijk is dat zijn stem nog geregeld in het publieke debat zal worden gehoord.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.